Vivante Groningen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Vivante Groningen neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Vivante Groningen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Energieweg 12 A in Groningen vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in muurbekleding, raambekleding en vloerbedekking.


Maak een afspraak

Vivante Groningen is een Op en Top Familiebedrijf!

Ruim 50 jaar geleden begon “vader” Jan Krottje met woningtextiel, rotandekjes, biezenmatten en brokaatkleedjes. Later is daar de tapijtzaak en een meubelstoffeerderij bijgekomen. Dat is uitgegroeid tot de complete “Vivante Groningen”, woninginrichter. We hebben klanten uit de stad en de brede omgeving die soms al vanaf het begin bij ons komen, ouders en later ook de kinderen. Voor hen heten we nog altijd “Krottje”. Vivante Groningen wordt gerund door de broers Gerrit en Jelle Krottje. Onze showroom is warm en modern ingericht en gevestigd aan de meubelboulevard in Groningen.

De grote merken van Vivante Groningen

Bij Vivante Groningen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Bonaparte
Parade
Kendix
De Ploeg
Artelux